Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Menü
Itt jársz: > >

BENTON

 

A  BENTON TÖRTÉNETE

A Benton meghatározása

A "Benton" ötletét és elnevezését a Benjamin Button különös élete című film inspirálta, amelyben a főszereplő az idő múlásával nem idősödik, hanem éppen hogy fiatalodik. Ez oda vezet, hogy kénytelen lesz elhagyni szerelmét Daisy-t, ahogyan egyre fiatalabbá válik. De mi lett volna, ha Daisy is vissza tudja fordítani az idő kerekét a fizikai megjelenését tekintve? Így lehetséges, hogy happy end-del végződhetett volna a film. 

Bár ez a film csak a képzelet szüleménye, a fiatalodás iránti szándék az emberekben viszont nagyon is valós. A Benton kozmetikumok azzal a céllal születnek, hogy természetes és egészséges termékek segítségével visszaállítsák a bőr állapotát, hogy az olyan legyen, mint fiatalon. Fiatalos, üde, rugalmas, feszes. A Benton termékek célja, hogy hosszútávú, maradandó megoldást nyújtsanak, nem pedig átmeneti hatást. 

 

Gondolkodásmód

A Benton nem a drága, csillogó, legújabb trended követő megjelenésre és marketingre koncentrál. Helyette ezeket az anyagi erőforrásokat a termékfejlesztésre fordítja és arra, hogy a piacon egészen kiváló ár-érték arányú termékeit szélesebb vásárlói közönséghez juttassa el. A termékek kiemelkedő minőségű természetes összetevőkkel készülnek. 

 

Cruelty-free tanusítvány

A Benton rendelkezik a világ legnagyobb állatvédelmi szervezet, a PETA által kiadott "Beauty without Bunnies" megjelölésű cruelty-free tanusítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy egyik Benton termék esetében sem alkalmaznak állatkísérleteket.

 

 

BRAND ÉRTÉKEK

Egészséges receptek

A bőrünk kritikus állapotba kerülhet, ha káros összetevőkel rendelkező termékeket használunk. Ezek az összetevők stimulálják a bőrt, de nem a jó értelemben. Lehet, hogy egyes termékekben csak kevés káros összetevő szerepel, azonban könnyű a mindennapok során sok olyan termékkel érintkezni, melyek káros hatásai összeadódnak és így már elérik, illetve meg is haladják azt a szintet, aminél a bőrünk még egyedül képes a helyzet fenntartására. 

Ebből kifolyólag a Bentonnál már a kutatási és termékfejlesztési folyamat legelejétől kizárólag gondosan válogatott, egészséges összetevőkkel dolgoznak. Természetes tartosítószereket használnak, így az érzékeny bőrrel rendelkezők is nyugodtan használhatják a kozmetikumokat. 

 

Frissen készítve

Bár a nagy mennyiségű tömeggyártás csökkentené a termékek gyártási költségét, a Benton azt a filozófiát követi, hogy egyszerre kisebb mennyiségeket gyártanak. Így tudják garantálni, hogy mindig a legfrissebb összetevőkből készült termékek jutnak el a vásárlókhoz.

 

Természetes tartosítószerek - EURO - NApre

Egyre elterjedtebb a természetes tartosítószerek használata a kozmetikai termékekben. Azonban sajnos több esetben előfordulhat, hogy ezek az összetevők problémákat okozhatnak. Enne az oka elsősorban a nem megfelelő hozzáértésből fakad a gyártók részéről. A Benton a C&B Cosmetic speciális ultraszonikus kivonási eljárásával előállított összetevőket használ. Ez garantálja, hogy ezek a természetes összetevők nem csak nagyon hatékonyak a bőrápolásban, hanem nem okoznak irritációt sem a bőrnek.

 

Megnézem a Benton Termékeket

 

Keresés