Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Menü

Elindult a Shaeta Beauty Hűségpont Program!

Elindult a Shaeta Beauty Hűségpont Program! Még többet ér a pénzed!

A tartós kapcsolat és bizalom az üzletünk alapja. És meg is szeretnénk jutalmazni. Ezért indítottuk el a Shaeta Beauty hűségpont programot.

 

Miért jó Neked az új hűségpont program?

Mert mostantól minden vásárlásoddal pontokat gyűjtesz, melyeket akár a következő vásárlásodkor felhasználhatsz. Így még többet ér a vásárlásod.

 

Hogyan tudok pontokat gyűjteni?

Minden termék leírásánál szerepel, hogy a megvásárlásakor hány hűségpontot írunk jóva Neked. Normál áras termékeknél, minden elköltött 20Ft után kapsz 1 pontot. Akciós termékek esetében, minden elköltött 50Ft után íródik jóvá 1 pont. 

Ahhoz, hogy a pontokat tudjad gyűjteni, szükséged van egy fiókra. De ezt könnyen és bármiféle kötöttségtől mentesen létrehozhatod

 

Hogyan tudom beváltani a pontokat?

Az összegyűjtött hűségpontjaidat vásárláskor tudod beváltani. 1 pont = 1 forint. Vagyis ha például van 1300 pontod és felhasználod a következő vásárláskor, akkor így 1300 Ft-tal kevesebbet fogsz fizetni. Az összegyűjtött pontok felhasználására egy teljes éved van. 

 

Érdemes csatlakoznom?

MIndenképpen. Semmi kötöttséggel nem jár, viszont így nagyobb értéket kapsz a vásárlásaid során. 

Keresés