Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Menü
Itt jársz: > >

GYIK

 

 

Gyakran ismétlődő kérdések 

 

 

 

1. Mi a különbség a szérum és a krém között?

Összetételét tekintve nincs különbség a szérum és a krém között, a szérum koncentráltabb hatóanyagot tartalmaz így erősebb hatást tud gyakorolni a bőrre.

 

2. Mennyire lehet a Frudia terméket kombinálni? Például, az áfonya hidratáló arcmosóhoz gránátalma tápláló arckrémet használni?

A Frudia termékcsaládok alapvetően minden bőrtípusra alkalmazhatóak, de a különböző családok más-más célra lettek kifejlesztve. Ezzel együtt, ha kombinálni szeretnéd a hatásukat, akkor ezt nyugodtan megteheted. 

 

3. Mennyire használható biztonsággal egy koreai termék?

Teljes biztonsággal, a termékek az európai törvényeknek és szabályoknak megfelelnek. Ráadásul a koreai szépségipar technológiáját tekintve jóval az európai versenytársak előtt jár.

 

4. Mikor kezdenek hatni a termékek?

Termékeinknél akár azonnali hatás is érezhető, de fontos, hogy a látványos eredményt, folyamatos használattal érhető el. A termékek hatékonysága függ az életkortól, bőr állapotától és a bőrproblémától. 

 

5. Miért olyan jók a termékek? 

A Frudia egy 30 éves kutatás eredménye, amely az R Vita W technológiával állítja elő termékeit. A Benton és a Purito termékekről is elmondható, hogy a gyártók kifejezetten alacsony marketing költségvetéssel dolgoznak, helyette az erőforrásaikat a termékfejlesztésre fordítják. Kiváló minőségű alapanyagok és sokéves szakértelem garantálja az eredményt.

 

6. MI az az R Vita W eljárás?

A módszer lényege, hogy a nyersanyagokat az aktív összetevők elvesztése nélkül úgy nyerik ki, hogy alacsony hőmérsékleten préselik a gyümölcsöket. Ennek köszönhetően minden, a gyümölcsökből kinyert csepp több tápanyagot és vitamint tartalmaz.Az R Vita W eljárásról itt tudsz többet olvasni.

 

7. A Frudia termékeket tesztelték-e állatokon?

Számunkra is nagyon fontos, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyek kifejlesztésük során nem alkalmaztak állatkísérleteket. Mi is szeretjük és óvjuk az állatokat :) 

 

8. Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Utánvéttel vagy online bankkártyával is tudsz fizetni.

 

9. Hogyan működik a hűségpont rendszer?

Díjazzuk a hűséget. Minden vásárlásnál, a normál áras termékeknél elköltött 20Ft-ként 1 pontot írunk jóvá, míg az akciós termékek esetében minden elköltött 50Ft után kapsz 1 pontot. A pontok későbbi vásárlások során tudod felhasználni. 1 pont = 1 forint. 

Keresés