Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Menü
Itt jársz: > >

PURITO

A PURITO TÖRTÉNETE

 

 

A PURITO FILOZÓFIÁJA

Biztonság

A PURITO termékek 100%-ban EWG Green Level tanúsítvánnyal rendelkeznek. Valóban teljesen természetesek!
Azáltal, hogy több más kozmetikai termékkel ellentétben kizárólag természetes alapanyagokkal készülnek a termékek egy biztonságos és őszinte alternatívát kínálnak a vásárlók számára

 

Természetes

A természet mindent biztosít a számunkra ahhoz, hogy boldogulni tudjunk. Ahelyett, hogy káros kemikáliákhoz fordulnánk, a PURITO a természethez fordul. A márka bőrbarát, teljesen természetes hozzáállása erősebbé, egészségesebbé és gyönyörűbbé teszi a bőrödet.

 

Védjük az állatokat

A PURITO márka határozottan ellenzi, hogy ártatlan állatok vegyenek részt a kozmetikai termékek kísérletei során. Ennek megfelelően a termékek 100%-ban cruelty-free környezetben készülnek, ahol nincsenek állatkísérletek. Ezzel összhangban a PURITO, a cég nyereségének egy részével a Best Friend Animal Society-t támogatja.

 

Környezetvédelem

A PURITO környezetbarát, újrahasznosítható csomagolást használ és a nyereségük egy részével környezetvédelmi szervezeteket támogat. A márka megjelenésében is figyel a környezetre, a csomagolás nem túlzó, hanem őszinte és egyszerű. Az erőfeszítéseit inkább a termékfejlesztésre koncentrálja a marketing helyett.

 

 

Megnézem a Purito Termékeket

 

Keresés