Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

Egészség, szépség, magabiztosság. 


Mindre szükségünk van ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan éljünk meg minden egyes napot. A boldogság feltétele a nyugalom és hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. 

A Shaeta Beauty-nál hiszünk ebben a filozófiában és ezért vállalkozásunkat is ezekre az alapokra, értékekre építettük.

Szeretnénk megadni Neked azokat az eszközöket, melyek segítenek ennek az elérésében.

Az arc, az ember saját brandjének a legfontosabb eleme. Nem is véletlen, hogy innen ered az "arculat" szó is. Arcunk rengeteget elárul magunkról, hiszen szinte megkerülhetetlen, hogy lássuk egymás arcát az emberi érintkezések során. Ezért is kiemelten fontos, hogy amit mutatunk magunkról az pozitív és meggyőző legyen a külvilág számára. Ehhez pedig elengedhetetlen az ápolt arc és bőr.

A Shaeta Beauty-nál ennek elerésében segítünk Neked. Olyan prémium minőségű koreai kozmetikai termékeket forgalmazunk, melyek korábban nem voltak elérhetőek a hazai piacon. A márkákat rendkívüli körültekintéssel választjuk ki és szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Ilyen például, hogy természetes kozmetikumok legyenek illetve, hogy a kifejlesztése során ne alkalmazzanak állatkísérleteket. 

Csak így tudjuk biztosítani, hogy a legnyugodtabb szívvel és őszinte lelkesedéssel ajánlhassuk a termékeinket Nektek. 

Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink segíteni fognak Téged, hogy arcod és bőröd egészséges, jól hidratált és ragyogó legyen. Ezáltal pedig olyan magabiztosságot szerzel, mely számos pozitív hatással lesz Rád az életed minden területén.

 

Használd termékeinket sok szeretettel,

Shaeta Beauty Team

Keresés